keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Viimeisen illan tunnelmia

Viimeinen ilta alkaa Barcelonassakin olla jo lopullaan ja aamulla on aika palata kotiin.
Työharjoittelu Barcelonassa on ollut antoisa kokemus kaiken kaikkiaan. Ja vaikka viimeisen viikon olemme olleet melkoisen flunssan kourissa jää täällä vietetystä ajasta hyvät ja ihanat muistot. Monta kokemusta rikkaampina palaamme takaisin kotiin perheidemme pariin. Kouluun palaammekin jo ensi maanantaina suoraan keskelle tutkintosuoristusta.

Jos itse mietit yhtään kansainväliseen vaihtoon lähtemistä, oli aika sitten kuukaudesta puoleen vuoteen. Paikkana Japani tai Tallinna, Barcelona tai Lontoo, tai mikä vaan kohde maailmalla niin ehdottomasti kannattaa lähteä. Eri kulttuurien rikkaus ja toimintatavat antavat sinulle jatkossa valtavan määrän kokemusta niin yksityiselämän puolelle kuin koulu tai työpaikoillekin. Opit uusia asioita ja näet paljon sellaista mitä ei välttämättä mistään oppikirjoista ikinä opi. Kokemus ja näkeminen, itse tekeminen on se paras oppimisväline.










Ja vaikka harjoittelumme täällä on nyt ohitse. Lupaan kotoa käsin vielä päivittää muutaman työpäivityksen täällä olo ajasta sekä hiukan vapaa-ajastakin. Nyt loppuaikoina täällä on verkkoyhteydet olleet sen verran hitaat ettei päivitysten tekeminen ole ollut kovin sujuvaa..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti